Egyéb

Fektess magadba, mert az megtérül!

Hogyan tudjuk megőrizni értékeinket? Csak úgy, ha időt és energiát fordítunk arra, hogy fejlesszük képességeinket, hogy vigyázzunk magunkra, hogy megadjuk testünknek, lelkünknek mindazt, amitől jobban érzi magát.

A kényeztetés nem bűn. Még akkor sem, ha mélyen belénk ivódott, hogy minden előrébb valóbb, mint saját, női vágyaink megélése. Sokszor a család, a gyerekek, vagy éppen párunk foglalja el az első helyet a fontossági sorrendben, mi magunk pedig a sor végére kényszerülünk. Sosem lesz időnk magunkra, és sosem bírunk majd nemet mondani saját érdekünkben. Így viszont értékeink lassan megkopnak, elvesztik fényüket, ragyogásukat. 

Nem véletlenül hangoztatom én is, hogy fektess magadba, hiszen, ha te nem teszel azért, hogy a benned lévő kincsek ragyoghassanak, akkor ki más tenne? Ahhoz, hogy férjünk, párunk szépnek, igézőnek lásson, nekünk kell tennünk. Ahhoz, hogy gyermekeink harmonikusnak ismerjenek, nekünk kell gyakorolni azokat a módszereket, amelyek segítenek a cél elérésében.

Tudnunk kell nemet mondani azokra a kérésekre, amelyek túl sok energiát visznek el, és igent azokra a dolgokra, amelyek épülésünket, kiteljesedésünket szolgálják. A legfontosabb, hogy rendelkezzünk a számunkra elegendő mennyiségű énidővel, mert ez teremti meg annak az alapját, hogy önmagunkba fektethessünk.

Higgyük el, hogy képesek vagyunk rá, mert rengeteg rejtett képességünk van: képesek vagyunk szervezni, beosztani, átgondolni a teendőinket, egyszerre több dologra figyelünk, így egy kis tudatossággal máris szerveztünk magunknak néhány óra énidőt.

Mire töltsük? Magunkra!

Mert ez lesz az, ami később kamatostul megtérül! A kiadós alváson, relaxáción túl számos más tevékenység is feltölthet minket: egy kényeztető masszázs nem csak a testet teszi rendbe, de a lelket is gyógyítja. Fontos, hogy legyen időnk eljárni kozmetikushoz, fodrászhoz, edzésre, mert ezekkel együtt érezhetjük magunkat teljesnek, igazán nőnek!

Éppen így fontos az is, hogy a megjelenésünkre időt és energiát szánjunk. Ha sikeresek szeretnénk ebben lenni, akkor fontos a tisztánlátás. Vagyis az, hogy nem az aktuális trendek, divatirányzatok alapján kell megtalálnunk a saját stílusunkat, hanem éppen fordítva! Ha tudjuk kik vagyunk, milyen értékeket hordozunk, milyen üzenetet szeretnénk megosztani magunkról a külvilággal, akkor ennek alapján tudunk az aktuális kínálatból célzottan válogatni.

Ha elakadást tapasztalsz, ha úgy érzed, hogy ruháid nincsenek összhangban veled, ha nem találod a színeidet, ha egyetlen fazon sem tetszik, akkor itt az idő, hogy ellátogass hozzám egy stílustanácsadásra, amely képes 180 fokot fordítani az rajtad, és ezáltal a sorsodon is!