KÖZÖS VÁSÁRLÁS

Ha úgy érzed, legtöbbször elbizonytalanodsz az üzleteket járva, vagy egyáltalán nem vagy biztos abban, merre indulj el, mit próbálj fel, és mire költs komoly összegeket, akkor van egy jó tippem! Menjünk el közösen vásárolni!

Mi ennek az előnye? Egy közös egyeztetést követően (amikor meghatározzuk a vásárlás okát és célját), elmegyünk azokba az üzleteket, amelyekben a stílusodnak megfelelő ruhákat árulják. Neked nem kell mást tenned, csak felpróbálnod azokat a szetteket, amelyeket a próbafülkébe viszek. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan színek és fazonok kerülnek majd eléd, amelyek neked valók, sőt, olyan ruhákat is próbálsz majd, amelyeket lehet, te le sem akasztottál volna a sztenderdről.

Miért jó ez? Mert legtöbbször a már kialakult séma szerint megy a legtöbb ember vásárolni, és előfordulhat, hogy olyan darabok, amelyek jól állnának a szemed elé sem kerülnek. Én viszont beviszem neked egy próbára. Így a felpróbált szettek közül a legjobbakat vásárolhatod meg, amelyek nagy valószínűséggel az új kedvenceid lesznek majd. Ráadásul mint egy kontroll, ott állok melletted, és őszintén megmondom, ha valami nem áll jól, és rámutatok arra, ha valami nagyon előnyös számodra. Ráadásul ily módon sokkal több ruhát tudsz majd próbálni, mintha egyedül szaladgálnál, boltról, boltra.

A közös vásárlás 1-3 óra időt vehet igénybe, attól függően milyen igénnyel érkezel.
15 000 – 25 000 – 35 000 Ft

 nora@stilusosholgyektitka.hu

+36 20 925 0400