STÍLUSTANÁCSADÁS

Továbblépve a színtanácsadáson, a testalkatodat fogjuk meghatározni. Miért van erre szükség? Nagyon egyszerű a válasz: így tudsz majd a testalkatodnak megfelelő ruhát választani. Ebből kiindulva megbeszéljük, hogy milyen arányok igazak rád, milyen fazonok állnak jól, melyek emelik ki az előnyös formáidat, és melyek azok, amelyeket kerülni érdemes – hiszen az a legfőbb cél, hogy a legjobbat hozzuk ki az alakodból. És hidd el, minden NŐ, így te is gyönyörű vagy! Ennek segítségével pedig még jobban láthatóvá válik ragyogó szépséged!

Az alapoktól indulva (megfelelő fehérnemű kiválasztása) haladunk a hétköznapi viseleten keresztül az üzleti megjelenésig, és szót ejtünk arról is, hogyan öltözködj, ha alkalmi viseletet várnak el tőled. Finomra hangoljuk az ismereteidet, így egy kicsit a trendekről is beszélünk, no meg arról is, mit is kezdjünk az egyes trendekkel, hogyan építsük be ruhatárunkba.

Átbeszéljük azt is, mit tartalmaz egy alap gardrób, melyek azok az alap darabok, amelyeket érdemes tartanod. Ezeket lehet tovább bővíteni a szezonális darabokkal, illetve a kedvencekkel. Az életkori sajátosságokról is esik néhány szó, továbbá arról is beszélgetünk, hogyan tudsz úgy öltözködni, hogy az erősebbik nem szíve megdobbanjon, ha meglát téged. Mindezt természetesen úgy, hogy folyamatosan szem előtt tartjuk a már kialakult stílusodat, személyiségedet.

Színtanácsadással együtt kb 2,5 – 3 órát vesz igénybe. Ára 30 000 Ft

 nora@stilusosholgyektitka.hu

+36 20 925 0400