Egyéb

Anyuciként is légy nőies!

Sokan meséltek arról, hogy a kisgyermekes időszak beszűkíti az öltözködési lehetőségeket. Összegyűjtöttem néhány olyan nyári szettet, amelyek amellett, hogy kényelmesek, mégis engedik kibontakozni nőiességünket.

Nagyon fontos, hogy azokban az években, amikor az életünk nagy részt nem szól másról, mint a baba gondozásáról, a kisgyermekkel kapcsolatos teendők ellátásáról, akkor se feledkezzünk meg arról, hogy mindvégig megőrizzük azt a szépséget, lágyságot, nőiességet, amivel eltekertük szerelmünk fejét.

Rettenetesen nehéz beosztani úgy az időnket, hogy magunkra is jusson egy kicsi, de néhány praktikus megoldással tudunk szervezni magunknak néhány percet, ami elegendő lesz arra, hogy széppé varázsoljuk megjelenésünket.

Hogy az öltözködésben is megkönnyítsük a dolgunkat, ugyanakkor divatosak és nőiesek lehessünk, gyűjtöttem néhány szettet, amelyből elleshetünk pár ötletet. Talán nem is gondoltatok eddig ezekre a megoldásokra, mindenesetre érdemes kipróbálnotok, lehet, beválik, és ezzel az új külsővel elérhetitek azt is, hogy az önbizalmatokon dobjunk egyet.

Rövidszárú overall

A nyáron nagy divat a rövidszárú overállok. Előnyük, hogy kényelmesek, ugyanakkor a nyári melegben szellősek. Nagyon könnyen tudunk benne mozogni, akár játszótérre is kimehetünk benne. Ha magunkkal viszünk egy kis kardigánt vagy egy könnyű blézert, akkor egy kora esti viselethez is tökéletes megoldás.

Hosszúszárú overall

Ugyanígy a hosszúszárú overallok a nyár elhagyhatatlan darabjai. Mivel nadrágról van szó, ezért a mozgásunkban nem korlátoznak, viszont elegánsak, így alkalmi viseletet is kreálhatunk belőlük. Hogy minden tekintetben kényelmes viselet legyen, olyan fazont válasszunk, amely nem ér a földig. A mi esetünkben balerinával, szandállal viseljük.

Shortok többféle változatban

A shortok, akár farmer változatban, alapdarabok. Hogy nőiesítsünk rajta, viseljük blúzzal, inggel, amellyekkel lágyabbá, finomabbá tehetjük az összeállításunkat. Karakterünktől függ, hogy egy fodros blúzzal, egy egyszerű, akár hosszított inggel párosítjuk össze, vagy virágos felsőt választunk hozzá.

Az elhagyhatatlan szonya

Igazán nőiesek szoknyában, ruhában lehetünk, ám kétségtelen, hogy kisgyerek mellett nem a legpraktikusabb választás. Nehéz benne mozognunk, szaladnunk, vagy akár leguggolnunk, azonban egy bővebb fazon esetében könnyebb dolgunk van. A sztreccs ceruzaruha nagyon jó választás, nem akadályoz a mozgásban, és ha el szeretnénk takarni magunkat, akkor vegyünk rá egy farmerdzsekit, vagy egy rövid állású, megkötős inget. Végül, ha egy bő fazonú vagy oversize ruha mellett döntünk – amely sejtelmesen eltakarja az alakunkat – érdemes egy ékszerrel, egy csinos cipővel feldobni aznapi outfitünket.

Nadrág másként

A nyár kedvez azoknak is, akik a nadrágokat részesítik előnybe. Bár a slim nadrágok továbbra is nagyon népszerűek, ám a szezonban érdemes a könnyedebb, lazább nadrágokból is beszerezni egyet-egyet. Ezek nagy előnye, hogy csinosak, formát adnak, kellőképpen nőiesek, ugyanakkor könnyű bennük a mozgás. A ’paperbag’ nacik derékrészén a fodor kifejezetten csajszis, ugyanakkor a kicsit bővebb, puhább anyagú nadrágok sem keltenek elrongyolódott hatást, főképp, ha egy szexi felsővel viseljük. Minden nyáron szinte kihagyhatatlanok a len ruhák – legyen az nadrág, ruha, vagy ingruha. Csak akkor vegyünk ilyet, ha nem zavar minket, hogy pillanatokon belül gyűrött lesz. A len ruhák hamar összegyűrődnek, kitágulnak, így nadrág vásárlása esetén ezt vegyük figyelembe.

Bájos felsők

Végül hoztam néhány felsőt. Bár mindenféle fazon, minta, szín kapható az üzletekben, ha a praktikus összeállításunkat szeretnék feldobni valami nőcissel, akkor keressünk olyan darabokat, amik a színek vagy minták formájában adják hozzánk a cukiságfaktort. Nem kell túltolni a témát, de biztos találunk olyan blúzt, felsőt, amely lágyságot, finomságot ad nekünk. Válasszunk valamilyen szép pasztell árnyalatot, de a tiszta, élénk színek is tökéletes megoldások lesznek.